HemoCue AB

Mjukvaruingenjör med inriktning på test

Vi vill ha de bästa. Är du vår nästa toppingenjör som vill ansluta till vårt fantastiska lag?

R&D på HemoCue behöver nu förstärkning av en mjukvaruingenjör med inriktning på mjukvarutest. Vi är ansvariga för utveckling av nya produkter samt underhåll av befintliga, vilka används för de olika analyser som HemoCue erbjuder. Vi har höga förväntningar på oss från övrig organisation vilket kräver förmåga att samarbeta på olika plan. Vårt arbetssätt är agilt, varierande och utmanande med stort fokus på kvalitet och tillförlitlighet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckling av mjukvarutest samt testmetodik
  • Design och granskning av mjukvarutestlösningar
  • Design och implementation av automatiska testramverk
  • Kravställning, verifiering och dokumentation av mjukvarutest

Det är en fördel om du har kunskap om/erfarenhet av

  • Automatiseringsverktyg för mjukvarutest
  • Microsoft Visual Studio; C#, C++, .Net
  • AWS Cloud solutions
  • Risk Management
  • Utveckling av medicintekniska produkter

Kvalifikationer

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter (gärna från medicintekniska sektorn). Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Erfarenhet från användbarhetstestning är meriterande.

 

Personlighet

Du tror på kraften i samarbete mellan människor och är till din natur entusiastisk och självgående. Du är effektiv, strukturerad och lösningsorienterad med förmåga att planera och genomföra en strukturerad mjukvarutestning.

Du har lätt för att kommunicera med andra människor då du jobbar nära våra marknads-, produktions- och kvalitetsavdelningar när du utvecklar testmjukvara som säkerställer att vi fortsätter leverera mjukvara av högsta klass.

För mer information är du välkommen att ringa Bengt Bengtsson, Program Manager, telefon 0734 14 02 70. Facklig information får du av Mikael Godolakis, Unionen, 0431-48 14 66 eller av Robert Harr, Akademikerföreningen, 0431-48 14 25. Din ansökan skickar du via www.hemocue.se/jobbsidan senast den 16 december, 2018. Vi har ingen möjlighet att ta emot din ansökan på annat sätt än via vår jobbsida. Eventuella ansökningar via post eller mail kommer därför att återsändas utan åtgärd.

 

Intervjuer kommer att hållas löpande så snart vi har identifierat relevanta sökande

Registrera din ansökan via www.hemocue.se/jobbsidan. Arbets-och utbildningsbetyg tar du med till intervju.

 

Vi erbjuder

En unik möjlighet att arbeta med medicinteknik, där samarbete och kunskapsutbyte gör det både roligt och meningsfullt att gå till jobbet. Såväl i Sverige som utomlands kommer du att arbeta tillsammans med entusiastiska kollegor som är stolta över sitt arbete och att kunna göra en verklig skillnad och i arbetet med produkter som påverkar människors liv. Vi erbjuder ett arbete med ”frihet under ansvar”, utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.  

 

Län:

Skåne

Anställningstyp:

Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:

Heltid

Arbetstider:

Dag

Sista ansökningsdag:

2018-12-16

Arbetsplats/placeringsort:

Ängelholm

Kontaktpersoner:

Bengt Bengtsson

mob: +46 734 14 02 70

Företagets hemsida:

http://www.hemocue.com